Stuntwomen Sweden
Sara Larsson_01.png

Sara Larsson

Sara Larsson

Sara Larsson_01.png
 

Aspiring stunt performer

TV-producer | TV-presenter | actress

Jag är en riktigt spontan och energifylld mamma som är en ja-sägare, både till omgivningen men också åt mina egna ideér. 

En blåsig vårdag vakade jag upp av en dröm där jag sa upp mig från mitt trygga barnskötarjobb, så då gjorde det...gick till jobbet och sa upp mig! Nu 2 år senare kan jag inte tänka mig något annat, eftersom det öppnade dörren till min vakna dröm. Först blev jag anställd heltid på Svenska stuntgruppen AB för att sen några månader senare komma in på Stockholms Dramatiska Högskola, TV-linje. 

I min uppväxt har allt kretsat kring sport, idag undrar jag hur jag hann med allt. Jag var med i Värmlandslaget i Judo, fotboll, bandy och hockey. På fritiden åkte jag skidor, körde kross och tog MC-kort så fort jag fick.

Jag tränade bara med killar och kommer aldrig glömma första förlusten jag gjorde mot en tjej i Judo. Där gick min tävlingsinriktade hjärna in och alla dagar fram till nästa tävling gick jag och tänkte på att jag skulle vinna över henne, vilket jag också gjorde! Tävlingen var i Danmark och det var 1 vecka innan hon, landslagskandidaten Karin Hermansson skulle tävla i ungdoms OS. Efter den matchen vann jag sen hela tävlingen, 11 länder och Holland fick se sig besegrad i finalen. Jag gick nöjd där ifrån, pappa också, jag kommer aldrig glömma hans näve som räcktes upp mot taket när han förstod att jag vunnit.

Contact: stuntsara@gmail.com / +46 (0) 735 04 71 47

Skills: body stunts, high fall (>8m), wire work

Weapon: sword, pistol (SWAT), film fight

Sports: Judo, iceskating, skiing,

Skärmavbild 2018-09-28 kl. 13.30.31.png